Buy this product
600 Lekë

Jeta e vërtetë e Mari dhe Irenë Kyri. Radioaktiviteti në familje ( Published by: SHBLSH e re in 2011 )

Translator:  Teuta Mati

Historia e Mari dhe Irenë Kyri, të dy grave të angazhuara dhe të apasionuara, në kërkime heroike dhe zbulime të pabesueshme, me dashuri të mëdha dhe fatkeqësi të tmerrshme,të dy jetëve të jetuara deri në fund, me vrull, pasion, plotësi. Nga Varshava e fundit te Tetëqindës deri te Parisi i pas Luftës së Dytë Botërore, një tregim i Nëntëqindës në Europe, nëpërmjet jetës së dy protagonisteve.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: SHBLSH e re (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-2-277-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 104
  • Book dimensions: 170 x 229 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania