Buy this product
700 Lekë

Jeta e dytë e shkurtër e Bri tanerit ( Published by: Botimet Morava in 2010 )

Author:  Stephenie Meyer

Bri Taneri e sjell turbull në mendje jetën e saj para se të fitonte dhuntitë mbinjerëzore dhe një forcë të pashtershme fizike. Përpara se një etje makute për gjak ta kaplonte të tërën... përpara se dikush të vendoste ta shndërronte në vampire. Por Brija gjen një mik që s'e priste, Diegon, një vampir të porsalindur, i etur po aq sa ajo të zbulojë se cila është krijuesja e tyre: një qenie misterioze, që të gjithë e thërrasin "ajo". Kur i bien në të, se të porsalindurit s'janë veçse gurë në një fushë shahu shumë më të madhe nga ç'ua rrokte mendja, atyre iu duhet të vendosin anën e kujt do të mbajnë dhe cilit i duhet zënë besë. Por nëse gjithçka që ata dinë, është ngritur mbi gënjeshtrën, a do të jetë e mundur vallë të mbërrijnë tek e vërteta?

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2010)
  • Published in: 2010
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 139 x 206 x 13 mm

More About the Author

Stephenie Meyer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania