Buy this product
1000 Lekë

Jeta, dashuria, e qeshura ( Published by: Fan Noli in 2012 )

Author:  OSHO
Translator:  Fatmir Dibra

Jeta, Dashuria, e qeshura, ky libër përcjell mesazhin, sipas filozofit, se njerëzit duhet të jetojnë pa u pajtuar me modelin e caktuar apo kushte konkrete. Çdo gjë që shkatërron lirinë "nuk është" DASHURI. Duhet të jetë diçka tjetër, sepse dashuria dhe liria shkojnë së bashku, janë dy krahët e zogut të njëjtë.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-86-92-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 194
  • Book dimensions: 130 x 208 x 13 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania