Buy this product
500 Lekë

Jeronim Stilton 7: Misteri i syrit prej smeraldi ( Published by: Botime Pegi in 2013 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Aventurat gazmore të një miushi gazetar, familjes dhe miqve të tij, në një botë ku heroi ynë fiton gjithmonë. “Gjithçka zuri fill kur gjetëm hartën misterioze në tregun e sendeve të përdorura. Fliste për një ishull të largët, për një thesar të fshehtë. Kësisoj u nisëm, me një anije dydirekëshe; ishte vërtet një aventurë e paharrueshme…”

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-162-75-5
  • Page nr.: 119
  • Book dimensions: 140 x 185 x 8 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania