Buy this product
500 Lekë

Jeronim Stilton 36: Nuk jam një supermiush ( Published by: Botime Pegi in 2019 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Larg, shumë larg i rrethuar nga ujërat e thella të Oqeanit Miushor Jugor, nxjerr kokë një ishull i çuditshëm, i populluar vetëm nga brejtës: është Ishulli i Miushëve! Këtu jeton Jeronim Stiltoni, bashkë me familjen dhe miqtë e tij, që shpesh e përfshijnë në aventura që ta bëjnë gjakun ujë, por gjithnjë fort zbavitëse. si ajo që do të lexoni në këto faqe!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 233 88 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 140 x 186 x 13 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania