Faqja e autorit

Janice Y.K. Lee


Janice Y. K. Lee, e lindur dhe e rritur në Hong Kong, ka frekuentuar Universitetin e Harvardit. Ka punuar si botuese e revistës "Elle", për t'u transferuar pastaj sërish në Hong Kong me të shoqin dhe fëmijët. "Mësuesja e pianos", romani i saj i parë, ka korrur një sukses të madh të kritikës dhe të publikut dhe është botuar në 30 vende të botës.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania