Faqja e autorit

Jane Shemilt


Jane Shemilt ka mbaruar studimet për psikologji e fiziologji në Bedford (College, Universitetin e Londrës, më pas për mjekësi, me rezultate të shkëlqyera, në Royal Free Medical School. Falë dhuntisë dhe talentit të saj u diplomua në degën e Shkrimit krijues, në Universitetin e Bristolit. Jane Shemilt jeton në Bristol me të shoqin, neokirurg i njohur, dhe pesë fëmijë.
Veprat e autores janë përkthyer e botuar në shumë gjuhë, duke marrë vlerësimet shumë pozitive të shtypit të specializuar dhe kritikës letrare, krahas lavdërimeve të shumta nga lexuesit.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania