Faqja e autorit

James Patterson


James Brendan Patterson (born March 22, 1947) është një autor amerikan. Ai është i njohur kryesisht për romanet e tij rreth Alex Cross, protagonist i serisë Alex Cross. Librat e tij kanë shitur më shumë se 300 milionë kopje dhe që mban rekordin botëror të Ginesit për të qenë personi i parë për të shitur 1 milion e-libra. Në nëntor 2015, Patterson mori Çmimin Literarian nga Fondacioni Librit Kombëtar, i cili cituar atë si një "aktivist pasionuar për të bërë libra dhe duke lexuar një përparësi kombëtare. Një mbështetës bujare të universiteteve, mësuesve kolegjet, libraritë e pavarura, bibliotekat e shkollave dhe studentëve të universitetit , Patterson ka dhuruar miliona dollarë në grante dhe bursa me qëllim të inkurajimit amerikanë të të gjitha moshave për të lexuar më shumë libra. "

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania