Faqja e autorit

Jacques Rancière


Jacques Rancière (French: [ʁɑsjɛʁ]; lindur në 1940), është një filozof francez, profesor i Filozofisë në Shkollën Pasuniversitare Evropian në Saas-Fee dhe Emeritus Profesor i Filozofisë në Universitetin e Parisit VIII: Vincennes-Saint-Denis.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania