Buy this product
800 Lekë

Ja familja ime ( Published by: Albas in 2021 )


JA FAMILJAIME! Të kuptojmë emocionet e fëmijëve dhe të adoleshënteve nga vizatimet e familjes së tyre Familja nuk është një tablo e përsosur, por as siç mund të mendojë dikush, një vend inatesh e tensionesh të pafundme. Përkundrazi, ajo është një grup i vogël shoqëror, nga ku burojnë emocionet e sinqerta, bashkëveprimet, ruajtja e ekuilibrave, mirëkuptimi reciprok dhe durimi, të cilat shpesh janë te vështira për t'u arritur. Nga kjo përzierje emocionesh, që është e pranishme në çdo familje, fëmijët janë ata që preken më shumë. Ata reagojnë në mënyra të ndryshme ndaj gjendjeve familjare pozitive apo negative.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928356321
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 110
  • Book dimensions: 150 x 210 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania