Buy this product
700 Lekë

Ishulli misterioz 1 ( Published by: OMSCA-1 in 2006 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Sokrat Gjerasi

I bazuar në historinë e vërtetë të Alexander Selkirk, i cili mbijetoi vetëm për afro 5 vjet në një ishull të pabanuar në brigjet e Kilit. Romani i Vernit tregon historinë e pesë burrave dhe një qeni, të cilët zbresin me balonë në një ishull fantastik dhe mundohen të mbijetojnë në atë tokë misterioze, duke zbuluar një nga një sekretet e saj.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-52-73-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 294
  • Book dimensions: 133 x 206 x 25 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania