Faqja e autorit

Isabelle Fillozat


Isabelle Filliozat është psikologe, specialiste didaktike në psikoterapi, drejtoreshë e "Ecole des Intelligences Relatlonnelle et Emotiennelle'''. Ajo është autore e shumë librave, ndër të cilët: "Au coeur des emotions de l'enfant" (Në zemër të emocioneve të fëmijës") dhe "II n'ya pas de parents parfait" (uNuk ka prindër të përkryer").


Anouk Dubois është psikomotriciene, trajnere për fëmijërinë e hershme, mësuese e certifikuar e "Prindër të ndërgjegjshëm", trajnere në Komunikimin Efikas - Metoda Gordon dhe ilustruese.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania