Faqja e autorit

Isabel Allende


Isabel Allende ka lindur ne Lima me 1942 dhe me pas ka jetuar ne Kili deri ne vitin 1977. Pas grushtit te Pinoçetit u vendos ne Venezuele dhe, me pas, ne shtetet e Bashkuara te Amerikes.
Ajo konsiderohet si nje nga zerat me te rendesishem te narratives bashkekohore ne gjuhen spanjolle.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 750 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania