Buy this product
800 Lekë

Ikonostasi, Ese mbi ikonën dhe artin ( Published by: in 2019 )

Translator:  Jorgji Doksani

“Vepra e vërtetë e Pavël Florenskit, nuk janë librat e tij, as mendimet e tij dhe fjalët, por ai vetë, dhe gjithë jeta e tij që ka kaluar gjatë kapërcyellit të këtij shekulli dhe shekullit që do të vijë”-At Serge Boulgakov

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 297 38 9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 165
  • Book dimensions: 146 x 213 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania