Buy this product
500 Lekë

Ikja e shtërgut ( Published by: Onufri in 2003 )

Author:  Ismail Kadare

Ikja e shtergut është shkruar në vitin 1986 dhe është ruajtur në një bankë në Paris. Në vitin 1998, Ismail Kadare e ka ripunuar dhe po këtë vit është botuar në frëngjisht, në gazetën Le Monde. Ky është botimi i dytë në shqip, në të dy motërzimet, bashkë me një bisedë të shkrimtarit për të.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2003)
  • Published in: 2003
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-53-61-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 130 x 205 x 8 mm

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania