Librat e shtëpisë botuese

Ideart

Email: info@ideart.al
Adresa: Rruga “Ibrahim Rugova” Kompleksi “Green Park” 2 / 10, Tiranë

Shtëpia botuese IDEART e nisi veprimtarinë në vjeshtën e vitit 2002.
530842_366034886828640_971477568_n copyQë në krye ajo nuk u konceptua si një editor për t’iu bashkuar radhës së botuesve të tregut shqiptar të librit; përkundrazi, larg çdo lloj prirjeje për t’u shpalosur si një aneks i ndonjë forme a natyre, që në hapat e para të veprimtarisë së vet botuese, IDEART ka mëtuar vazhdimisht t’u ofronte lexuesve shqiptarë diçkanë që mungonte: lidhjen dhe familjaritetin e fortë dhe të qenësishëm me Librin.
Ky synim ka qenë dhe mbetet linfa e veprimtarisë botuese të IDEART, çka shfaqet qartësisht e mishëruar në moton:
… Nuk botojmë thjesht libra, krijojmë biblioteka

Shiko librat e botuar

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania