Buy this product
800 Lekë

Hotel Mëmëdheu ( Published by: Dritan in 2021 )

Translator:  Stefan Vuçani

"Ky portret prekës dhe turbullues i një fiksimi të çmendur mund të jetë shkruar në Turqinë e viteve 1970, ku rregullat shoqërore pas Ataturkut po evoluonin ende, po mbetet po aq me vend ndërsa vendi lufton të ruajë ato ideale demokratike mbi të cilat rilindi Republika." - Booklist "... teksa Zeberxheti del gjithnjë e më shumë nga binarët, ne tërhiqemi në botën e tij të brendshme të errët, ndërsa fillojmë të kuptojmë pasigurinë e periudhës post-otomane në Turqi. Lexuesit e sofistikuar do ta kuptojnë përse Atëllgani quhet babai i modernizimit turk." - Library Journal "Heronjtë e mi janë Ahmet Hamdi Tanpënar, Ouz Ataj dhe Jusuf Atëllgan. U bëra romancier duke ndjekur gjurmët e tyre... E dua Jusuf Atëllganin; ai arrin të mbetet autentik, ndonëse përfiton nga veprat e Foknërit dhe traditat perëndimore." - Orhan Pamuk

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 184 80 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 150
  • Book dimensions: 145 x 207 x 16 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania