Buy this product
700 Lekë

Hotel Grand ( Published by: Ideart in 2011 )

Author:  Renato Baretiç
Translator:  Janka Selimi

Në gjysmën e parë të viteve '90 të shekullit të XX, Hotel Grand ishte çerdhe prostitucioni. Duke u rritur në këtë mjedis, pranë nënës dhe babait që merreshin me këtë biznes, por që gjithashtu dëshironin të mbeteshin një familje e rregullt qytetare; rrethuar nga prostitutat ukrainase dhe klientët e tyre, në shoqërinë e truprojës personale Martinit, bashkëmoshatares Halja dhe mikut të shkollës Zele, Filipi merr njohuritë e para për seksin dhe tërheqjen seksuale e njëkohësisht me to edhe për lidhjet e errëta midis krimit dhe politikës, për raportet e tyre të ngatërruara, që luhaten mes pafuqisë për t'i ndryshuar dhe interesit.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-29-54-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 276
  • Book dimensions: 130 x 210 x 18 mm

More About the Author

Renato Baretiç -

All rights reserved. © 2015 Library Albania