Faqja e autorit

Holly Smale


Holly Smale është autorja e librave "Vajza shushkë" dhe "Modelja e papërshtatshme". Në moshën pesëmbëdhjetë vjeçare ajo u pikas rastësisht nga një prej agjensive më të mira të modelimit në Londer. Dy vitet që pasuan ajo i kaloi duke u rrëzuar nëpër pasarela, duke u skuqur si dhe duke thyer sende të cilat nuk mund t'i paguante. Kur
Holly u diplomua nga Universiteti i Bristolit për letërsinë angleze dhe me një master për studime shekspiriane, ajo kishte hequr dorë nga modelimi duke përqafuar artin e të shkruarit. "Vajza shushke" gjate vitit 2013 ishte libri më i shitur, numri një, për adoleshentët në Angli. Kandidat i disa çmimeve, duke përfshirë çmimin ROALD DAHL dhe BRANFORD BOASE. U nominua për Çmimin e Mbretëreshës për Adoleshentet, si edhe fitoi çmimin për kategorinë e të rinjve të UOTERSTONES. Momentalisht, Holly është duke shkruar librin e pestë të serisë "Koke e këmbë në dashuri".

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania