Buy this product
400 Lekë

Historitë e xhaxha Tonit: Kthimi i Robinsonit ( Published by: Aeditions in 2019 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Korab Hoxha

Me historitë e treguara nga xhaxha Toni do të udhëtoni në një botë të mrekullueshme, plot aventura, mister dhe magji. Të gjithë banorët e pyllit mblidhen përreth Robinsonit, aventurierit shëtitës, për të dëgjuar tregimet e tij të mrekullueshme... Robinsoni është një shëtitës i paparë i botës. Është gjithmonë gati për tu nisur në një udhëtim të ri, kështu që, kur kthehet në pyll, të gjithë miqtë janë kureshtarë për të mësuar rreth aventurave të tij të jashtëzakonshme. Në këtë seri: Margaritari i madh Të fshehtat e anijes fluturuese Në kërkim të Dodosë së Madh Kthimi i Robinsonit Kështjella e viganit të keq Aldini, arushi magjik

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 48 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 64
  • Book dimensions: 156 x 225 x 7 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania