Buy this product
1000 Lekë

Historiku i kinematografisë botërore ( Published by: INFBOTUES in 2008 )

Author:  Leon Qafzezi

Historiku e kinematografisë botërore është një libër me vlera njohëse në fushën e historisë e të zhvillimit të kinematografisë botërore dhe si i tillë përmban në vetvete dobinë e të botuarit në këtë kohë krize për filmin. Ky libër rendit kronologjikisht lindjen dhe zhvillimin e kinematografisë,por shpesh për kinematografi të veçanta hedh dritë jo vetëm në evenimente të saj, valë apo rryma, por edhe në periudha të thella krize, pa harruar shkolla të fuqishme filmi,personalitetet më në zë në këtë fushë të cilët me veprat e tyre filmike hapën rrugë të reja, apo eksperimentuan me sukses.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-682-3-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 464
  • Book dimensions: 125 x 209 x 20 mm

More About the Author

Leon Qafzezi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania