Buy this product
400 Lekë

Historiku i botërorëve të futbollit Kupa e Botës I ( Published by: Botimet MAX in 2010 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Guri Shyti

Midis dëshirave dhe shqetësimeve tona të përditshme, bën vend një skuadër që nuk është thjesht e vetëm skuadra e zemrës, por ndoshta shumë më tepër se aq.nNë faqet e këtij libri nuk do të mungojnë as rekordet. Rekord - një nga ato fjalë që thuhet kështu në pothuaj të gjitha gjuhët. Sidoqoftë, rekordet janë bërë për t'u thyer dhe për të mbetur në histori, por edhe për të dalë prej saj.nNdërkaq, rekorde të reja vendosen, emra të rinj shfaqen për të mos u harruar kurrë...nDhe futbolli mbetet po aq popullor sa dikur, përherë e më i dashur, më mbresëlënës.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-37-09-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 0
  • Book dimensions: 20 x 13 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania