Buy this product
400 Lekë

Historiku i botërorëve të futbollit Kupa e Botës II ( Published by: Botimet MAX in 2010 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Guri Shyti

"Historiku i botërorëve të futbollit", i pasur me fotografi, skema dhe statistika, ku nuk mungojnë as gazmoret, ju sjell një përmbledhje të betejave më të spikatura në fushën e gjelbër. Kupa e Botës - një udhëtim në historinë e kampionateve plot kujtime mbresëlënëse, njëkohësisht mbushur plot aventurë dhe spektakël. Skuadrat më të famshme dhe lojtarët-yje ndjekin njëri-tjetrin botëror pas botërori, duke krijuar kështu një mozaik rrëzëllues. Kupa ishte një ide e FIFA-s, që u hodh në vitin 1921, vendimi u mor më 1928-n, ndërsa turneu u zhvillua më 1930-n. Është një takim, që bëhet çdo katër vjet, ku merr pjesë e gjithë bota dhe të gjithë drithërohen. Është një gjuhë universale, e thjeshtë, emocionuese, që shprehet me lëvizjen spektakolare të topit me këmbë, që ndriçohet nga krosimet e bukura dhe që të ekzalton me golat.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-37-12-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 0
  • Book dimensions: 23 x 16 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania