Buy this product
450 Lekë

Historia më e bukur e botës: Sekretet e Origjinës sonë ( Published by: INFBOTUES in 2006 )

Author:  Hubert Reeves
Translator:  Nuri Domi

Fillimi i historisë sonë, origjina e gjithësisë, për të cilën na flet shkenca prej disa vitesh, është shpërthimi i dritës në errësirën e kohërave. Por përpara se të interesohemi për këtë dukuri, ju lind pyetja se çfarë kishte përpara fillimit të universit dhe pastaj shumë pyetje të tjera. Në qoftë se doni të merrni përgjigje për pyetjet tuaja në librin “Historia më e bukur e botës” do të gjeni disa opinione të gërshetuara midis shkencës,fesë dhe gjithça tjetër midis të dyjave.

Price: 450 Lekë
Buy this product
450 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2006)
  • Published in: 2006
  • ISBN-10: 99943-710-8-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 141 x 203 x 10 mm

More About the Author

Hubert Reeves -

All rights reserved. © 2015 Library Albania