Buy this product
1000 Lekë

Historia e Skënderbeut ( Published by: INFBOTUES in 2005 )

Author:  Marin Barleti

Me këtë vepër Barleti u ka lënë të gjallë breznive figurën e ndritur të Skënderbeut, princit të epiriotëve dhe mbrojtësit të flaktë të krishtërimit. Ky libër shquhet për përmbajtjen dhe vlerën edukative të veprës së përkthyer, për rolin që ajo ka luajtur, luan e do luajë në edukimin atdhtar të mbarë kombit.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 99927-995-3-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 554
  • Book dimensions: 167 x 240 x 27 mm

More About the Author

Marin Barleti -

All rights reserved. © 2015 Library Albania