Buy this product
800 Lekë

Historia e Grekëve ( Published by: Plejad in 2012 )

Translator:  Aleksandër Koli

Ky libër sjell historinë e Grekëve të treguar në mënyrë tepër origjinale dhe të thjeshtë për fëmijët e moshave 14-18 vjeç.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-57-77-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 145 x 205 x 23 mm

More About the Author

Hélène Adeline Guerber -

All rights reserved. © 2015 Library Albania