Blije këtë produkt
2500 Lekë

Historia e Francës ( Botuar nga: Dituria në 2012 )

Autori:  Georges Duby
Përkthyesi:  Ardian VehbiuNasi LeraAsti PapaSokol Haxhimusaj

Kjo vepër është një rrugëtim mes ngjarjesh, që merr në konsideratë jo vetëm strukturat politike, shoqërore, ekonomike dhe demografike, por edhe botëkuptimet, sjelljet dhe qëndrimet shoqërore. Kjo metodë mundëson ndërtimin e një tabloje të hollësishme dhe koherente që ndriçon lidhjen e ngushtë mes ngjarjeve të mëdha dhe përditshmërisë, në perspektivën e një historie të plotë. Mënyrat e jetesës dhe të prodhimit, besimet dhe praktikat fetare, krijimet artistike dhe letrare, ideologjitë, mendimet filozofike dhe progresi shkencor. Kësisoj kemi përpara një studim origjinal të plotë e shumëplanësh rreth qytetërimit të rajoneve që formojnë Francën, vështruar në veçanëtinë dhe në marrëdhëniet e tyre reciproke, brenda një kombi.

Çmimi: 2500 Lekë
Blije këtë produkt
2500 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Dituria (2012)
  • Botuar në: 2012
  • ISBN-10: 978-9928-103-46-8
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 1174
  • Përmasat e librit: 170 x 245 x 53 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania