Buy this product
800 Lekë

Histori të tmerrshme dashurie ( Published by: Onufri in 2012 )

Author:  Millorad Paviq
Translator:  Nikolla Sudar

Ky libër është i ndarë në dy rubrika: “Histori të tmerrshme dashurie” dhe “Tregime nga tatëpjetat e Savës”. Tregime dhe histori të treguara më mjeshtri të madhe do ku marrin në botën e tyre, duke ju bërë që t’i lexoni me një frymë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-99956-87-83-0
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 140 x 208 x 20 mm

More About the Author

Millorad Paviq -

All rights reserved. © 2015 Library Albania