Buy this product
700 Lekë

Histori të frikshme nga shoku fantastik ( Published by: Ideart in 2021 )

Translator:  Artan Miraka

Merr një elektrik dore, futu poshtë batanijes dhe kridhu në botën mizore me humor të paparashikueshëm të imagjinatës së Roul Xhefersonit. Do të hasësh zombie, vampirë, fantazma e shumë më tepër në këto rrëfenja jashtëzakonisht komike. Historitë e frikshme të Roulit mund të të mekin gazin, por kujdes... se mund të përfundosh duke fjetur me dritë ndezur.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 272 63 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 140 x 205 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania