Buy this product
1200 Lekë

Histori me lodra ( Published by: Aeditions in 2010 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Virgjil Muçi

Ashtu si ju, lodrat gëzohen e lumturohen, ndonjëherë edhe trishtohen. Ndiqni aventurat dhe historitë e tyre në këtë përmbledhje të veçantë dhe mësoni se çfarë bëjnë lodrat tuaja kur ju nuk gjendeni pranë tyre.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-41-13-9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 118
  • Book dimensions: 230 x 300 x 15 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania