Buy this product
1000 Lekë

Histori e shkurtër e botës ( Published by: Dudaj in 2018 )


Nje nga vlerat e medha te ketyre "rrefenjave te verteta" eshte se lexohen me nje fryme. Ngjarje te se kaluares, te shume e shume koheve me pare, na duket sikur kane ndodhur sot, Terheqes, plot dije dhe shembuj, Ernst Gombrich na shpalos te gjithe zhvillimin e njerezimit. Kjo eshte historia e botes e rrefyer nga nje mendje e ndritur: joshes si nje roman, i pasur si nje enciklopedi. Ky liber ka zene vendin e vet te padiskutueshem te klasiket.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-556-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 310
  • Book dimensions: 138 x 202 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania