Buy this product
500 Lekë

Histori Gazmore: Një miush fisnik i vërtetë nuk hedh ... vickla ( Published by: Botime Pegi in 2017 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Të dashur miq brejtës, Këtu në Miushëri, në Ishullin e Miushëve, librat e mi janë që të gjithë bestseller ! Po si kështu, nuk i njihni? Janë histori gazmore, më të buta se mocarela, më të shijshme se gruvieri, më ndjellëse se gorgonxola... histori për t'u pirë në kupë... Fjalë nderi e Jeronim Stiltonit! NJE MIUSH FISNIK I VERTETE NUK HEDH... VICKLA! "Ç'figurë të shëmtuar prej miu gjirizi të fëlliqur bëri im kushëri Çarku në festën e konteshës Snobikiatis! Kroi hundët me putra, kroi veshët me gishtin e vogël... dhe të gjithë u tallën me të! Por nuk është e vështirë të bëhesh një miush fisnik: mjafton t'i hedhësh një sy udhëzuesit fort zbavitës të Sjelljes Sqimatare!"

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-248-08-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 142 x 186 x 10 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania