Buy this product
500 Lekë

Histori Gazmore: Një ditë supermiushore & prej kampioni ( Published by: Botime Pegi in 2018 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Një ditë supermiushore... prej kampioni! "Unë jam një miush intelektual, por si të gjithë brejtëstt kam një pasion të madh: futbollin! Edhe unë jam tifoz... por një tifoz miushfisnik,: për mua sporti është kurajë, ndiershmëri dhe miqësi!"

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-233-21-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 142 x 186 x 5 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania