Buy this product
500 Lekë

Histori Gazmore: Libri i lojërave të pushimeve ( Published by: Botime Pegi in 2018 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Libri i Lojërave të Pushimeve "Për datëlindjen e teto Lipës kemi organizuar një ekskursion në fshat me tërë familjen Stilton. Sa shumë do të zbavitemi! Doni ta dini me çfarë luajtëm? Në këtë libër do të gjeni shumë ide për t'u zbavitur për pushime dhe në shtëpi, vetëm dhe në shoqeri. Një përmbledhje Lojërash vërtet supermiushore... për fjalën e Stiltonit, Jeronim Stiltonit!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-233-08-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 142 x 186 x 8 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania