Buy this product
500 Lekë

Histori Gazmore : Katër Miush në Far Uest 36 ( Published by: Botime Pegi in 2018 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Të dashur miq brejtës, këtu në Miushëri, në Ishullin e Miushëve, librat e mi janë që të gjithë bestseller! Po si kështu, nuk i njihni? Janë histori gazmore, më të buta se mocarela, më të shijshme se gruvieri, më ndjellëse se gorgonxola... historipër t'u pirë në kupë... Fjalë nderie Jeronim Stiltonit! KATËR MIUSHË NË FAR UEST "Ç'kërkoj, vallë, në Far Uestin e humbur, me time motër Tean, tim kushëri Çarkun dhe nipçen tim, Beniaminin? Ç'kërkoj i veshur si kauboj rrugëve të Qytetit të Kaktusit? E, mbi të gjitha, ç'kërkoj në shpinën e një demi të xhindosur? Më duket sikur po jetoj në një Ëndërr.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-233-25-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 140 x 186 x 9 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania