Buy this product
500 Lekë

Histori Gazmore: Ishulli i thesarit fantazmë ( Published by: Botime Pegi in 2017 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Ah, ç'pushime të tmerrshme në Detet e Jugut! Në fillim, një udhëtim me gjak të ngrirë në avion, pastaj mbytja e anijes dhe dalja në një ishull të shkretë, ku natën dëgjoheshin zhurma të çuditshme. Ndoshta është fantazma e Piratit Putërargjendi, në bordin e galerës së tij misterioze...

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2017)
  • Published in: 2017
  • ISBN-13: 978-9928-248-30-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 140 x 185 x 10 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania