Buy this product
500 Lekë

Histori Gazmore: Hajduti misterioz i djathit ( Published by: Botime Pegi in 2018 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Hajduti Misterioz i Djathit "Ç'kërkon, vallë, ky miush i çuditshë që u paraqit në zyrën time për të më thënë se nuk quhem "StiLton"? Dhe përse duhet të nisem për në Britaninë e Madhe, ku prodhohet një djathë i famshëm që quhet pikërisht "Stilton"? Dhe ç'lidhje kam unë me një brejtës misterioz që ka vjedhur tërë rrotullat e djathit... "Stilton"?"

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-233-10-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 142 x 186 x 5 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania