Buy this product
500 Lekë

Hirushja ( Published by: Aeditions in x )

Author:  Grup autorësh

Nuk ka gjë më zbavitëse se sa të dëgjosh një rrëfenjë të bukur të lexuar me zë të lartë. Çdo libër ka gjashtë butona, të cilët do të luajnë për ju një përrallë klasike. Në këta libra të veçantë ju do të njiheni me: Kësulëkuqen, Hirushen, Borëbardhën dhe Flokartën.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (x)
  • Published in: x
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 999 56 41 962
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 12
  • Book dimensions: 180 x 195 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania