Buy this product
500 Lekë

Hijet e natës ( Published by: in x )

Author:  Vedat Kokona

Kjo vepër është një dramë ku personazhet janë: Tefik Rizai(tregtar), Zehraja( e shoqja), Gjyshja(e ëma e Tefikut), Haliti dhe Selimi(të bijët), Selimi, Nafija(e shoqja e Selimit), Tushja(shërbëtore tiranase), Thanasi dhe Sotiri( fqinjë të Tefikut) dhe Liria(një partizane). Skenat zhvillohen në Tiranë, në darkën e çlirimit.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: x
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-914-9-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 104
  • Book dimensions: 134 x 207 x 8 mm

More About the Author

Vedat Kokona -

Vedat Kokona (8 gusht 1913 - 14 tetor 1998) ishte një shkrimtar, përkthyes dhe leksikolog shqiptar, i shekullit të 20-të, i njohur edhe për fjalorët e tij të dyfishtë anglisht-shqip dhe frëngjisht-shqip dhe për kontributin e tij në leksikologjinë dhe leksikografinë shqiptare . Vedat Kokona lindi më 8 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania