Buy this product
700 Lekë

Hieronymi në botën Arbëreshe ( Published by: in 2018 )

Author:  Shaban Sinani

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-237-19-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 446
  • Book dimensions: 170 x 235 x 20 mm

More About the Author

Shaban Sinani -

Prof. Dr. Shaban Sinani është studiues dhe historian i letërsisë, etnolog, eseist dhe publicist shqiptar. Prof. dr. Shaban Sinani, i lindur më 16 prill 1958 në Ndërshen të Lurës, Peshkopi, është publicist, studiues dhe historian i letërsisë, etnolog. Në vitin 1983 përfundoi studimet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania