Faqja e autorit

Heidi Murkoff


Heidi Murkoff eshte autorja e series se librave ndihmues rreth shtatzanise '' Cfare te presesh kur je ne pritje te nje femije''. Ajo eshte gjithashtu dhe krijuesja e website- WhatToExpect.com dhe fondacionit What to Expect. Rezista Time etiketuar si nje nga njerezit me me influence ne bote gjate vitit 2011
Lindur : 1958 (61 vjeç)

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania