Buy this product
500 Lekë

Haxhi Murati ( Published by: in 2007 )

Author:  Leo N.Tolstoy

Haxhi Murati, krahu i djathtë i luftëtarit epik të Kaukazit, Shejh Shamilit, bëhet i famshëm për trimëritë dhe bëmat e tij në sukseset që arriti në luftën çlirimtare kundër rusëve. Por situata ndryshon nga një ngjarje, tisi i mistershëm i të cilës ende nuk është zbuluar. Haxhi Murati hyn në kalanë Vozdvijenskaja dhe u bë e ditur se ai kaloi në anën e rusëve. Sipas disave, kjo ishte pjesë e një plani të përbashkët të tij me Shejh Shamilin, ndërsa sipas disa të tjerëve, kjo ndodhi si pasojë e prishjes së marrëdhënieve midis tyre.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 975-266-518-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 188
  • Book dimensions: 132 x 200 x 13 mm

More About the Author

Leo N.Tolstoy -

All rights reserved. © 2015 Library Albania