Faqja e autorit

Haruki Murakami


Haruki Murakami ka lindur në Kioto të Japonisë në 1949 dhe tani jeton në afërsi të Tokios. Veprat e tij janë përkthyer në mbi 35 gjuhë të botës dhe renditet ndër shkrimtarët më të rëndësishëm japonezë mes Yukio Mishima, Kenzaburo Oe etj, si dhe mes shkrimtarëve më të kërkuar sot në botë. Haruki Murakami është autor i shumë romaneve dhe është cilësuar nga kritika botërore si një ndër përfaqësuesit më të sofistikuar të realizmit magjik.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania