Buy this product
1250 Lekë

Harry Potter dhe kupa e zjarrit 4 ( Published by: Dituria in 2006 )

Author:  J. K. Rowling
Translator:  Amik Kasoruho

Banorët e Litëll Hengëlltaunit e quanin edhe sot e kësaj dite Shtëpia e Ridëllve, edhe pse kushte kushedi sa vjet që familja nuk banonte aty. Të gjithë hengëlltaunasit mendonin se shtëpia e vjetër ndillte ters. Pesëdhjetë vjet më parë aty kishte ndodhur diçka e çuditshme dhe e llahtarshme...Në turneun e kupës së tri magjistarëve, Harrit i duhet të luftojë kundër dragonjve, kundër kafshëve të ujit dhe më në fund të bie në duart e Fluronvdekjes.

Price: 1250 Lekë
Buy this product
1250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2006)
  • Published in: 2006
  • ISBN-10: 99927-59-26-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 560
  • Book dimensions: 140 x 210 x 35 mm

More About the Author

J. K. Rowling -

L Rowling eshte autorja e shtate librave te sages se "Harry Poterit", te botuar ne periudhen mes viteve 1997 dhe 2007, 450 milione kopje te shitura ne te gjithe boten, ne me shume se 200 territore dhe te perkthyer ne 79 gjuhe. Keto libra jane bere tete filma te bujshem nga Warner Bros. Rowling-u ka shkruar tre ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania