Buy this product
1250 Lekë

Harry Potter dhe Princi gjakpërzier 6 ( Published by: Dituria in 2006 )

Author:  J. K. Rowling
Translator:  Amik Kasoruho

Harri është duke pritur në dhomën e tij një vizitë të drejtorit të shkollës, pa arritur të kuptojë arsyen e kësaj vizite.Çfarë është kaq urgjente sa profesori nuk pret deri sa ai të kthehet në shkollë? Po kushërinjtë e tij, si do ta presin Urtimorin?

Price: 1250 Lekë
Buy this product
1250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2006)
  • Published in: 2006
  • ISBN-10: 99927-59-73-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 500
  • Book dimensions: 140 x 210 x 25 mm

More About the Author

J. K. Rowling -

L Rowling eshte autorja e shtate librave te sages se "Harry Poterit", te botuar ne periudhen mes viteve 1997 dhe 2007, 450 milione kopje te shitura ne te gjithe boten, ne me shume se 200 territore dhe te perkthyer ne 79 gjuhe. Keto libra jane bere tete filma te bujshem nga Warner Bros. Rowling-u ka shkruar tre ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania