Buy this product
1400 Lekë

Harry Poter dhe urdhri i Feniksit 5 ( Published by: Dituria in 2004 )

Author:  J. K. Rowling
Translator:  Amik Kasoruho

Lordi Fluronvdekje është kthyer. Çfarë do të ndodhë tani që Zotëria i errët po bëhet sërish i fuqishëm? Një mbrëmje vere në Privet Drajv ndodh diçka e çuditshme... Harry Poteri rrezikon të përjashtohet nga shkolla!

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2004)
  • Published in: 2004
  • ISBN-10: 99927-59-51-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 720
  • Book dimensions: 140 x 210 x 33 mm

More About the Author

J. K. Rowling -

L Rowling eshte autorja e shtate librave te sages se "Harry Poterit", te botuar ne periudhen mes viteve 1997 dhe 2007, 450 milione kopje te shitura ne te gjithe boten, ne me shume se 200 territore dhe te perkthyer ne 79 gjuhe. Keto libra jane bere tete filma te bujshem nga Warner Bros. Rowling-u ka shkruar tre ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania