Buy this product
1000 Lekë

Harmoni ( Published by: in 2016 )

Author:  Vedat Kokona

"Harmoni" eshte nje permbledhje shkrimesh te botuara per here te pare ne vitin 1939.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4065-8-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 192
  • Book dimensions: 146 x 208 x 10 mm

More About the Author

Vedat Kokona -

Vedat Kokona (8 gusht 1913 - 14 tetor 1998) ishte një shkrimtar, përkthyes dhe leksikolog shqiptar, i shekullit të 20-të, i njohur edhe për fjalorët e tij të dyfishtë anglisht-shqip dhe frëngjisht-shqip dhe për kontributin e tij në leksikologjinë dhe leksikografinë shqiptare . Vedat Kokona lindi më 8 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania