Buy this product
800 Lekë

Hamleti ( Published by: in 2015 )

Author:  Uilliam Shekspir
Translator:  Fan Stilian Noli

“Për të kuptuar mirë këtë vepër, si dhe çdo tjetër vepër shekspiriane, duhet mbajtur mend që është shkruar kryesisht për t'u lojtur mbi skenën. Duhet kënduar pra me vërejtje nga dy herë dhe pastaj duhet parë e interpretuar në teatër prej aktorësh që i kanë hyrë brënda në frymë. - Fan S. Noli

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4306 2 5
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 254
  • Book dimensions: 148 x 214 x 21 mm

More About the Author

Uilliam Shekspir -

William Shakespeare (shqiptimi: Uiljëm Shejkspjë, në letërsinë shqipe i njohur si Uiliam Shekspir) ishte një dramaturg anglez që lindi më 23 prill 1564 në Stratford mbi Avon dhe vdiq më 23 prill 1616 në po të njëjtin qytet. Uilliam Shekspir e ngriti artin poetik në majat më të larta. Kur flitet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania