Buy this product
500 Lekë

Hallouini… obobo, ç'frikë maçoku! ( Published by: Botime Pegi in 2017 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

HALLOUINI... OBOBO Ç'FRIKË MAÇOKU! "Njoha Hirnushe Terribraksin, një miushe joshëse që banon në një varrezë dhe sorollatet me një makinë varrimi... dhe u detyrova të merrja pjesë në një festë Hallouini me një menu... rrëqethëse!” Në libër do të gjesh edhe tërë të fshehtat për të organizuar një festë Hallouini!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-248-02-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 141 x 187 x 10 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania