Buy this product
600 Lekë

Gurëve të Tomorricës ( Published by: Botart in 2017 )


Nga Skrapari nëpër faqet e gazetes “Bashkimi “ i pari u shfaq Mustafa Molla në Tomorricë ,Qemal Hoxha në zonën e Therepelit dhe Luman Caka në ato zona ku kryente detyrën e mësuesit . Natyrisht , si fillestarë , kishin arritur deri tek shkrimet informative . Prej tyre u nxita dhe unë për t’u bërë pjesë e këtyre , që atëherë quheshin korrespondentë vullnetarë . Sidoqoftë ne u bëmë njerëz publikë dhe ndjenim se ishim dikushi … Enver Caka I kam qenë mirnjohës Mustafait, dhe këtë ia kam shprehur atij kushedi sa të satën herë , sa ndoshta edhe e kam bezdisur ,kur kam qënë redaktor në gazetën locale “Jehona e Skraparit “ , për mbulimin gjeografik të gazettes . Korrespondencat e Muços na shpëtonin nga shërbimet në këtë zone . Tomorricën e kishim nga ata në faqet e gazettes .Nuk kishte javë qëmos të na dërgonin shkrime. Të Muços ishin plot shifra ,fakte dhe argument dhe shtriheshin për të gjithë zonën . Zylyftar Hoxha

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-219-52-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 136
  • Book dimensions: 148 x 210 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania